SOMMEREVENT FOR VIRKSOMHEDER

 

Oplev, grin, snak, tænk og slap af. Dét er en del af opskriften på en god dag med kollegaerne. Frisk luft, havudsigt og ikke mindst masser af sjove aktiviteter for alle er den sidste del. Den sørger vi for!

Få mulighed for at møde dine kollegaer og deres familier, ens samarbejdspartnere eller leverandører på en anden måde end til daglig. At opleve noget sammen. At grine, snakke, spise dejlig mad, tænke og slappe af sammen.

Og hvorfor ikke kombinere det med frisk luft og havudsigt? Lystbådeområdet i Middelfart ved Fænøsund, midt i Naturpark Lillebælt. Her ligger vores matchracebåde log området er idéelt til masser af former for aktiviteter og udfoldelser. Ikke mindst aktiviteter med et maritimt anstrøg.

Sommerevent for firmaer

ET HAV AF AKTIVITETER

 

Vi har mulighed for mange typer aktiviteter for alle aldersgrupper. Der er mulighed for at have vores telt på molen og have det som base.

Om det er krabbefiskeri for børn, kajakpolo i havnebassinet eller kapsejlads på Fænøsund er underordnet. Det handler om at være sammen på en anden måde, med Naturpark Lillebælt som omdrejningspunkt. 

Giv os et praj om ønsker, så sammensætter vi gerne et godt program. 

Sommerfest virksomhed

Har du spørgsmål eller brug for mere info?

Kontakt os på telefon 8818 2288

Eller mail til info@m-r-d.dk

 

Sommeraktivitet

ALLE VORE AKTIVITETER

 

MATCHRACE
FÆNØ RUNDT KAPSEJLADS
SUP-BOARDS
KAJAKPOLO
PICNIC-SEJLADS
GULDGRAVNING PÅ STRANDEN
FÆLLESGRILL
KRAPPEFISKERI
RIB-BÅD TURE

EN GOD DAG SAMMEN

 

Skal du afholde et event for en stor gruppe mennesker og skal det være lidt anderledes? Vores sommerevents er skræddersyet til deltagerne og kan indeholde en lang række aktiviteter. Fælles er dog at havnen er vores omdrejningspunkt. 

Når personaleforeninger eller virksomheder skal forkæle kollegaer eller forretningsforbindelser, handler det om at være sammen på tværs af alder, køn og eksempelvis afdelinger. Derfor er forskellige aktiviteter en god måde at aktivere alle. Nogle kan sejle, mens andre roer kajak eller fanger krabber. Der er noget for enhver smag.

Vi har afholdt en lang række events og vi har masser af idéer til at skrue det perfekte sommerevent sammen. 

Sommerevent for firmaer