Firmadysten

. Posted in Produkter

Match28 570x400

Hvert år afholder vi 'Firmadysten', hvor mindre virksomheder, grupper eller organisationer har mulighed for at komme ud at sejle matchrace mod andre både – selvom man kun kan stille med ét hold selv (4-6 personer).

Matchrace-bådene er sejlbåde med fantastiske sejle-egenskaber. De er hurtige, udfordrende, manøvredygtige og velegnede til både begyndere og erfarne sejlere. Desuden er de sikre at sejle i.

Øvelsen i at få båden til at sejle optimalt er en meget afvekslende og udfordrende opgave for et hold. Der er mange ting, der spiller ind: Gruppens sammensætning, evnen og lysten til at kommunikere og samarbejde - individuelt såvel som på tværs, ansvaret for egne opgaver ombord, konkurrencen fra de andre både, vejr, vind og strømforhold. Der opstår med andre ord mange relevante situationer, som også kan overføres til virksomhedens markedssituation.

Samlet set er det en fantastisk og meget kontant oplevelse at sejle matchrace. Resultatet afgøres af, om man formår at lære af såvel succeser som fejl undervejs.

> Se invitationen til Firmadysten 2017 (afholdes 28/9-17)