Med et match race event, får I muligheden for at komme på vandet i nogle top-tunede 6-personers sejlbåde. Bådene er så gode, at hele Danmarks sejler-elite bruger Match Racing Denmark, som deres daglige træningsbase.

Under kyndig vejledning, fra Danmarks mest erfarne instruktører, lærer I at sejle båden selv. Efter en nøje tilrettelagt træning, hvor alle manøvrer og kendskabet til vind bliver indøvet, får I muligheden for at finde frem til den optimale rollefordeling.

Instruktørerne vil hele tiden guide jer gennem træningen og evaluere på de ting, der sker. Sidst på dagen sætter vi jer på den ultimative test. En kapsejlads, alle mod alle.

SAMARBEJDE

 

At kunne samarbejde om en fælles opgave, med et fælles mål, er en nødvendighed, hvis virksomheden skal være effektiv. Med båden som omdrejningspunkt får I en dag med teamwork, teamspirit og ikke mindst en oplevelse for livet.

Fælles for de events Match Racing Denmark afholder er, at deltagerne bliver klogere på både sejlads, samarbejde og hinanden – og de kommer hjem med en gejst, der nærmest er ubetalelig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROGRAMFORSLAG

4 TIMERS EVENT

Et 4 timers event kan enten foregå om formiddagen eller om eftermiddagen. Inden velkomst er det oplagt at starte med morgenbuffet, så alle kan få hilst på hinanden. 

På de 4 timer, når I at lære båden at sejle og få 3 gode kapsejladser imod hinanden. 

Efter en kort introduktion på land, går vi alle i bådene, hvor jeres instruktør vil gennemgå rollerne ombord. Herefter sejles der ud af havnen og så snart man er fri af havnen, overlades alle opgaver til jer. 

matchrace event

4 timers arrangement

(Kan også laves om eftermiddagen)

Kl. 09:00 Velkomst og evt. morgenbuffet
Introduktion, sikkerheds- og kapsejladsorientering
Kl. 09:15 Træningssejlads starter
Kl. 11:00 1. kapsejlads/matchrace
Kl. 11:30 2. kapsejlads/matchrace
Kl. 12:00 3. kapsejlads/matchrace
Kl. 13:00 Evaluering af dagens sejladser
og præmieoverrækkelse

6 TIMERS EVENT

I dette, lidt udvidede event får vi mulighed for at gå i dybden med sejlads. I får mulighed for at bytte pladser og opgaver, indtil det helt rigtige setup er på plads.

Et 6-timers event bruges normalt i forbindelse med eksempelvis teambuilding, eller hvor en gruppe skal rystes endnu mere sammen. 

Vores instruktører hjælper hele tiden med det tekniske. Derudover hjælper de med at optimere opgaver, ressourcer og ikke mindst kommunikation.

6 timers arrangement

(Starttidspunkt kan justeres)

Kl. 09:00 Velkomst og evt. morgenbuffet
Introduktion, sikkerheds- og kapsejladsorientering
Kl. 09:30 Træningssejlads starter
Kl. 12:00 Frokost
Kl. 12:30 Skippermøde
Kl. 13:00 1. kapsejlads/matchrace
Kl. 13:30 2. kapsejlads/matchrace
Kl. 14:00 3. kapsejlads/matchrace
Kl. 15:00 Evaluering af dagens sejladser og præmieoverrækkelse

Har du spørgsmål eller brug for mere info?

Kontakt os på telefon 8818 2288

Eller mail til info@m-r-d.dk