Verdensmål

"Spørgsmålet er ikke om vi skal skabe en bæredygtig fremtid

Spørgsmålet er hvordan?"

Hvad er Sail For The Goals?

Sail For The Goals er en dag med FN's 17 verdensmål i fokus. Vi skal, som virksomheder og borgere, tage ansvar for at fortælle vigtigheden af disse 17 mål.

På denne dag pakker vi formidlingen ind i sejlsport og konkurrence. 17 virksomheder dyster imod hinanden for hver sit verdensmål. 

Fredag den 21. september mødes 17 virksomheder på vandet i Naturpark Lillebælt ved Middelfart Marina. Her skal de dyste imod hinanden, med det fælles mål, at oplyse om vigtigheden i de 17 verdensmål.

Hver virksomhed har udvalgt det mål de synes er vigtigst og som de vil kæmpe for og bærer dagen igennem et flag, som symboliserer netop deres mål. 

Bag eventet står Sejlsportsligaen, Middelfart Kommune, Goodwings og Match Racing Denmark. Der skal sejles i 37-fods top tunede Match Race både der bemandes af 5-6 personer fra virksomheden. 

Med sig har de en topsejler, som kan hjælpe dem og vil sikre at regler og sikkerhed overholdes. Men når de sejler ræs er det virksomheden selv, der bemander alle pladser og tager beslutninger.

FN'S 17 VERDENSMÅL

FN's 17 verdensmål
Præmieoverrækkelse

Derfor deltager virksomheder

Vi har alle et ansvar for, at udbrede kendskabet og dermed opnå de 17 verdensmål. For virksomheden er dette en oplagt mulighed for at synliggøre vigtigheden, internt til medarbejdere og dermed til familier. 

Derudover giver timerne til søs og på land, virksomheden mulighed for, at danne vigtige relationer, med andre virksomheder så de kan kombinere "core business" med CSR.

Der bliver altså mulighed for at aktivere medarbejdere, samarbejdspartenere eller leverandører i et sundt og medrivende miljø

Hvor og hvornår?

Det hele foregår på Middelfart Marina d. 21. september 2018 fra kl. 9:00 til 19:00.

I løbet af dagen sejles heats og man vil kunne følge med fra molen, hvor der vil blive live-kommenteret. 

På land vil der være aktiviteter, konkurrencer og oplysning om de 17 verdensmål. Der er altså god mulighed for at hele familien kan aktiveres på land. 

Nærmere program følger

Skal din virksomhed deltage?

Er dette event noget for din virksomhed eller vil I på anden måde bakke op om eventet?

Kontakt Niels Kinch på nk@m-r-d.dk eller på telefon 71997507