TEAMBUILDING FOR VIRKSOMHEDER

Hos Match Racing Denmark er vi mange virksomheders foretrukne værktøj, når det handler om at samle hold og forbedre præstationer. At sejle en båd er nemlig den optimale samarbejdsøvelse. Det kræver forskellige funktioner som alle skal performe, hvis båden skal sejle optimalt. Vores store sejlbåde er kapsejladsmaskiner, som stiller store krav. 

Når alle er på udebane, som de er på sådan en båd, nedbrydes barierrer og gamle rutiner. Det er altså teambuilding i den reneste form. 

 

Produktet er så godt, at vores samarbejdsparner og facilitator af disse events, DKsejlsport, i år er nomineret til "Årets bedste teambuilding-leverandør". Det bevidner at produktet er i særklasse.

 

Teambuilding matchrace

BÅDEN SOM VÆRKTØJ

Vi sejler i nogle af de hurtigste og mest potente sejlbåde der findes. Båden fungerer præcist som en virksomhed, med alle de funktioner som kræves for at det kan fungere. Vi har en skipper som skal være dybt koncentreret og tage de endelige beslutninger. Ved siden af skipperen sidder taktikeren, som skal bevare det store overblik og indsamle alle informationer. Foran sidder besætningen, som har forskellige fysiske roller og hvert sit speciale. 

Erfaringerne viser tydeligt, at så snart båden har forladt havnen, stempler alle ind, for at løse opgaven. 

ROLLER OMBORD

Alle ombord har konkrete opgaver. Der skal hives og justeres tovværk. Men samtidigt skal der være 100% styr på kommunikationen. 

Hvis et element fejler, bliver båden mærkbart langsom. Sker det, skal der træffes klare beslutninger hurtigt, så alle kan komme videre, og båden komme i fart igen.

På hver båd er der 4-6 sejlere.

 

 • Skipperen - Skal styre og tage de hurtige beslutninger
 • Taktikeren - Styrer storsejlet og sikrer kommunikationen
 • Trimmere - Styrer forsejlet og er skipperens øjne på banen
 • Fordækkeren - Har overblikket over konkurrenter og vindforhold
Teambuilding hold
Teambuilding

Det kan være svært at finde teambuilding-koncepter, der lever op til og spiller sammen med kravene om reelle forretningsmæssige output. For ofte ender vi med at gå hjem og gøre, som vi plejer - uagtet hvad vi har lært. Sådan er det ikke, når man sejler matchrace. Jeg arbejder med ledelse, strategi og forretningsudvikling og synes, det er spændende at være med til at sætte kursen og arbejde for, at rollerne ombord på båden er fordelt, så den givne opgave løses, og alle kommer sikkert i havn. Det er netop de kompetencer, jeg har fået mulighed for at styrke, når jeg har sejlet matchrace.

Jette Bjerrum, Head of Business Development, Tracer Pharma ApS

FÅ TILBUD PÅ DIT NÆSTE EVENT

KONTAKT OS HER

Hvorfor vælge Match Racing Denmark

Holdet bag Match Racing Denmark er tidligere topsejlere og har absolut det bedste sejler CV i Danmark. Vi har et produkt som er gennemprøvet og optimeret løbende. Vores værktøj bruges af mange af landets førende coaches og konsulenter, som arbejder med leder- og talentudvikling. 

 

 • Gennemtestet produkt som mere end 10.000 gæster har prøvet
 • De absolut bedste både til formålet
 • Professionelle og engagerede instruktører
 • Tætte relationer til dansk elitesejlsport
 • Danmarks største erfaring i virksomhedssejlads
 • Naturskønne omgivelser og lækkert farvand
 • Kursusfaciliteter, overnatning og restaurant
 • Tilrettelagt event efter kundens ønsker
 • Høj sikkerhed og fokus på den gode oplevelse
 • Fantastiske tilbagemeldinger og høj tilfredshedsscore

 

 

hvorfor_matchrace

ALLE BIDRAGER

Sejlsport er for alle, og denne form for teambuilding er ingen undtagelse. Der er brug for alle hænder på båden, og selv den vandskrække vil føle sig tryg en del af holdet. Det er et vigtigt element at alle deltager aktivt og tager ansvar. 

Vi har fuldt fokus på skkerheden og vores instruktører står altid lige ved roret og kan gribe ind, hvis det bliver nødvendigt. Der er en hurtigtgående gummibåd med til hvert arrangement, som sikrer at sikkerheden er i top. 

 

I SEJLER BÅDEN SELV

Der er selvfølgelig en dygtig instruktør med på hver båd, men det er jer der sejler båden. Så snart båden forlader havnen bliver en person sat til at styre. Herefter begynder instruktøren at hjælpe de andre ombord, med at fordele opgaverne. 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Uanset fysik eller alder, er der roller og opgaver til alle. Vore instruktører er erfarne og er gode til at forklare hvilke roller der kræver hvad.

Der er god plads til alle i cockpittet, og man behøver ikke være sødygtig, eller have færdedes på en sejlbåd før. 

Alle får udleveret redningsvest, som skal bæres under hele eventet. 

På alle både er en uddannet instruktør, som står lige ved roret. De er klar til at gribe ind og kan forudse eventuelle kritiske situationer. Instruktøren er i radiokontakt med land og alle andre både. 

Vores både har bommen til at sidde højt, og under sejlads sidder alle ned. 

Desuden er der altid en følgebåd med på vandet, som er en hurtiggående RIB gummibåd. 

Vore events varer 4, 6 eller 8 timer. Man starter med en instruktion på land, hvorefter man går på bådene. Her vil instruktøren gennemgå opgaverne og sikre at båden kommer let på vandet. 

Alle får udleveret et sæt sejlertøj, handsker og en redningsvest. Man skal derfor blot sørge for at have tøj på til aktivitet, samt et par gode sko, eller gummistøvler.

Der er desuden brillesnore til dem der måtte have behov. 

På hver båd kan der være fra 4 - 6 personer, alt efter hvilken type vi benytter. Vi laver events fra 8 til 300 personer. 

Er man mere end 50 personer, bliver man normalt opdelt, så nogle sejler, mens andre kigger på fra molen, eller en følgebåd. 

Der er ikke toilet i bådene, men på havnen. Ved længerevarende events holdes der frokost på land.

Ja - vores instruktør styrer ud og ind af havnen, samt de første ca. 5 minutter. Herefter er der en person som får den opgave. Vores instruktør hjælper og guider. Men det er jer selv som varetager alle opgaver ombord. 

Normalt ikke. Vores gode sejlertøj sikrer at man er tør og tilpas, også hvis det skulle blive regnvejr. 

Det kan selvfølgelig ske at en kursist falder i vandet, men det er yderst sjældent. Sker det alligevel, vil vores følgebåd hurtigt bringe gæsten i land, hvor vi har tørt tøj. 

DET GODE TEAM

For såvel arbejdsmæssigt som sportsligt, er der nogle grundelementer som skal være på plads, når der skal skabes et godt hold. Uanset om det er kortvarige projekter eller fast samarbejde, er det de samme processer. 

Du skal kunne tilegne dig de påkrævede færdigheder og forstå helheden. Strategien skal formidles, så alle kan tage de rigtige beslutninger undervejs, og ikke spilder unødige kræfter.

Det handler dog ikke kun om at have det højeste topniveau. For hvad sker der når tingene ændrer sig? Kan vi håndtere at andre forstyrer vores plan og vi må ændre i strategien. Kan vi agere hurtigt nok og hvem tager de afgørende beslutninger? 

Har du spørgsmål eller brug for mere info?

Kontakt os på telefon 8818 2288

Eller mail til info@m-r-d.dk