Woman er årets "must attend" event for kvinder. Vi fokuserer på netværk, fagligt indhold og en masse sjov kapsejlads. Hvert år får vi rigtig god feedback og en stor procentdel gengangere. 

Dato 22. august 2018 

 

Udtalelser fra tidligere deltagere

Helt fantastisk dag, veltilrettelagt med godt udstyr. Dygtig instruktør. Rigtig godt foredrag. Hele teamet var supergode! :-)

Lene Ovesen, It-administrator, Dechra Veterinary Products

En lærerig oplevelse. Skønt at hive en dag ud af kalenderen og få så meget positivt ud af det. Fokus. Teambuilding. Kommunikation. Og masser af gode grin.

Marlie Hede

Udfordrende, sjovt, grænseoverskridende, nytænkning, motiverende, dejlig dag med dejlige kvinder.

Helle Dromph, Sygeplejerske, Novo Nordisk

En virkelig sjov og intens dag. Anbefalelsesværdigt for alle, der vil kickstartes på samarbejde og kommunikation. Et utroligt flot arrangement!

Annette Jensen, Universe

PRAKTISK INFO

 

Til Woman kan man vælge at deltage om formiddagen eller om eftermiddagen. Begge hold har en fælles frokost, hvor en oplægsholder vil komme med et relevant indlæg. Her er masser af mulighed for netværk på tværs og I får god lejlighed til at lære de andre deltagere at kende.

 I får alle udleveret sejlertøj, redningsveste og handsker. Det eneste du skal medbringe er tøj til aktivitet og gerne et par sportssko eller gummistøvler. 

Spørgsmål

For samlede tilmeldinger eller ønsker til at komme på samme båd med andre, kontakt Susanne på info@m-r-d.dk eller telefon 2077 7690

VINDERE I 2017

Formiddagsholdet

Anette Kjær
Camilla Föh
Christina Tronier
Helle Dromph
Jeanett Lillesøe
Trine Stengade

Eftermiddagsholdet

Annette Bennedsgaard
Birgitte Djernæs
Camilla Huhnke Kabel
Gitte Toft Almlund
Mille Lindskrog Knudsen
Rikke Pedersen