Omtale af Woman 2011 i Fredericia Dagblad

. Posted in Kun for kvinder

Da vi afholdt vores kvindearrangement "Match Racing Denmark Woman 2011" d. 13. september, havde vi besøg af Fredericia Dagblad. Det kom der denne flotte artikel ud af.

Læs artiklen "Av - for en eftermiddag" (Fredericia Dagblad)

Testimonial: Gertrud Klingbeil

. Posted in Kun for kvinder

Testimonial: Gertrud Klingbeil (midt i billedet), 57, Support Center Supervisor, Dinex A/S

"Jeg har ikke sovet hele natten". Sådan startede snakken med Gertrud Klingbeil, der deltog i Match Racing Denmark Woman 2011 d. 13/9-11. "Jeg håbede og håbede på, at det ville blæse endnu mere, så vi ville få at vide, at arrangementet ville blive aflyst," fortæller Gertrud. Men det viste sig, at vejret var ganske udmærket til matchrace-sejlads, og Gertrud begyndte langsomt at overvinde sig selv step by step.

Det handler bare om at gå ombord
"Selvom jeg blev ved med at tænke, at de andre var meget yngre end mig, og at de sikkert ville være meget mere fit for fight, så bestemte jeg mig for, at jeg bare måtte prøve at gå ombord i det med et åbent sind", fortæller hun. "Og der skulle faktisk ikke mere end ca. 500 meters sejlads til, førend jeg havde glemt min frygt og faktisk kunne begynde at synes, at det tværtimod var sjovt og fascinerende."

Eufori
"Jeg har i dén grad flyttet mine grænser i dag. Kombinationen af de indledende instruktioner, instruktørernes rolige ansigter under sejladsen og samlet set følelsen af at være i nu'et, mens vi sejlede, følelsen af at få det til at virke, 5 mennesker, der ikke kendte hinanden. Det har gjort, at jeg overvandt min frygt og i stedet for nu sidder og har en vild fornemmelse af eufori og glæde indeni. WOW, jeg gjorde det, bliver jeg ved med at tænke! Og det viser bare, at man ikke skal være så bange for at kaste sig ud i ting, selvom det betyder, at man må give lidt slip på sig selv. Jeg er meget taknemlig for, at jeg måtte være med. Og jeg er helt sikkert klar, når arrangementet løber af stablen næste år igen!".

Vinder af fighter-prisen
Til info kan det oplyses, at Gertrud vandt dagens fighter-pris: En smuk festkjole efter eget valg hos Panayotis i Vejle. Desuden overvejer hun at begynde at sejle igen efter næsten 30 års pause.