Nyheder

07
jan

Firmasejlads i hele Danmark

on søndag, 7. januar 2018 11:38. Posted in Nyheder

Match Racing Denmark bliver landsdækkende og kan nu tilbyde events i København, Aarhus og selvfølgelig Middelfart. Tidligere er bådene blevet fragtet rundt, når events skal holdes andre steder. En ny aftale med DKsejlsport sikrer, at vi har både til rådighed i hele landet. 

29
dec

5 gode grunde til at sejle matchrace

on fredag, 29. december 2017 13:58. Posted in Nyheder

 Vi bliver ofte spurgt, hvad det er, matchrace egentlig kan. Hvorfor bruger så mange virksomheder og sportshold disse både. Derfor har vi lavet denne oversigt med 5 gode grunde - til dig, der har brug for hurtigt svar på tiltale.

01
sep

WOMAN 2017: Deltagerne sagde ‘fantastisk’

on fredag, 1. september 2017 13:54. Posted in Nyheder

  
I går afholdt vi vores årligt tilbagevendende kvindeevent - WOMAN 2017. Og selvom vi startede ud med regnvejr til formiddagsholdet, så var humøret, energien og virketrangen i top helt fra morgenstunden! Og som dagen skred frem, og solen tittede frem, blev humøret bestemt ikke ringere!
 
At dømme efter de meget flotte tilbagemeldinger, vi fik på eventen, var vores deltagere vilde med at sejle matchrace og rigtig tilfredse med eventen.
07
aug

SOMMERFEST ELLER AKTIVITETSDAG?

on mandag, 7. august 2017 10:07. Posted in Nyheder

 
 De fleste af os er nu tilbage fra sommerferie - og hvad kunne være skønnere end at have udsigt til en sommerfest ved og på havet med kollegerne….?
Det er nemlig rigtig dejligt, når man får mulighed for at møde sine kollegaer og deres familier, ens samarbejdspartnere eller leverandører på en anden måde end til daglig. At opleve noget sammen. At grine, snakke, spise dejlig mad, tænke og slappe af sammen.

Og hvorfor ikke kombinere det med aktiviteter i frisk luft og med havudsigt?

Hos Match Racing Denmark holder vi aktivitetsdage og sommerfest for alle typer organisationer, der har lyst til frisk luft, havudsigt og aktiviteter på og ved vandet.

 
30
jun

Friskt nyhedsbrev på gaden

on fredag, 30. juni 2017 08:30. Posted in Nyheder

 DSC8379 1000px

Sommerens nyhedsbrev, der bl.a. indeholder info om, hvordan du og dine kolleger kan holde sommerfest med et maritimt anstrøg, er netop landet i indbakker over hele Danmark.

> Læs nyhedsbrevet her

> Jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet

27
jun

Dét skrev Helle om Woman sidste år

on tirsdag, 27. juni 2017 12:11. Posted in Nyheder

 DSC8296 1000px

 

"Udfordrende, sjovt, grænseoverskridende,

nytænkning, motiverende, dejlig dag

med dejlige kvinder."

 

Sådan skrev Helle sidste år i evalueringen af Woman efter en dag med matchrace sammen med ca. 100 andre kvinder fra hele landet.

Du kan også tilmelde dig Woman 2017 (og naturligvis efterfølgende give din vurdering af oplevelsen) > Se invitationen til eventen 

NB! Under ”STATEMENTS” på forsiden af hjemmesiden kan du læse mange flere evalueringer af vores events, herunder naturligvis tidligere udgaver af Woman.

06
jun

Sidste chance for ’EARLY BIRD’-billetter til Woman 2017

on tirsdag, 6. juni 2017 08:41. Posted in Nyheder

 DSC8809 1000px 

Hvis du er hurtig, kan du stadig nå at benytte dig af ’early bird’-tilbuddet til Woman 2017. Tilbuddet udløber I MORGEN den 7/6-17.

Se invitationen til eventen – og kontakt Charlotte Pedersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du ønsker at deltage. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

30
maj

WOMAN 2017 – skal du med?

on tirsdag, 30. maj 2017 12:40. Posted in Nyheder

 DSC8379 1000px

Så er vi HELT klar til for alvor at tage imod tilmeldinger til vores årligt tilbagevendende Woman-event, hvor du sammen med andre skønne kvinder fra hele landet kan dyste om den sagnomspundne pokal. I invitation, som du kan klikke på nedenfor, kan du læse alt om eventen. Vigtigst er det nok at vide, at arrangementet finder sted torsdag den 31. august 2017 – og at DU naturligvis er inviteret!

Dagens lærdom på vandet understøttes af frokost-foredraget “Hvad du ønsker, skal du få - 10 råd til et liv uden begrænsning” med forfatter og foredragsholder Pernille Aalund – det kan du også læse mere om i invitationen.

Du kan tilmelde dig eventen ved at kontakte Charlotte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – husk at tjekke ’early-bird’- og ’6 for 5’-tilbuddet, som vi omtaler i invitationen. Tilmeld dig nu – udvikl dig i august! :-)

> Ja tak, jeg vil gerne se invitationen (pdf)

Vi glæder os til at høre fra dig! 

10
maj

Dugfriskt nyhedsbrev på gaden

on onsdag, 10. maj 2017 09:00. Posted in Nyheder

MRD NB maj2017 

Så har vi et dugfriskt nyhedsbrev på gaden! Læs med her og få blandt andet indblik i, hvad matchrace har med MeetingLillebælt at gøre. Er du ikke allerede tilmeldt nyhedsbrevet, men vil gerne modtage det fremover, kan du tilmelde dig her.

> Ja, tak - lad mig læse nyhedsbrevet

NB! Har du og din virksomhed brug at komme ud på vandet og sætte tingene lidt i perspektiv her i 2017...? Så kontakt vores salgsteam og hør mere om, hvordan I kan bruge matchrace som aktivt redskab til fx kundepleje og intern teambuilding. Vi glæder os til at høre fra jer!

05
apr

Skal I ud at sejle i år?

on onsdag, 5. april 2017 12:41. Posted in Nyheder

DSC 6378
 
Alt er bare bedre, når arbejdsdagen kan foregå i pendulfart mellem pavillonen, marinaen og bådene…! Og det kan den nu! Foråret er nemlig over os, og her hos Match Racing Denmark er vi derfor allerede i fuld gang med at afholde events med masser af dejlige, aktive sejlere fra virksomheder og andre organisationer fra hele landet. Selvom luften ikke ligefrem emmer af varme endnu, så er det skønt igen at være på vandet. 

Vi er i øjeblikket i fuld gang med at koordinere og planlægge sejleråret 2017, og vi vil derfor opfordre dig og din virksomhed/ organisation til at tænke over, hvornår I skal ud at sejle matchrace.

Vi hører meget gerne fra jer allerede nu, hvis I overvejer at afholde en eller flere events hos os i år - også selvom det først er sidst på året. Ønsker I blot en uformel snak herom til at begynde med, så siger I selvfølgelig også til.

Vi glæder os til at høre fra jer - og til at byde jer velkommen hos os i 2017!

NB! Traditionen tro afholder vi vores populære kvindeevent Woman i slutningen af august, i år den 31/8-17. Du kan se info om eventen her
19
dec

Julehilsen - fra alle os til alle jer!

on mandag, 19. december 2016 21:17. Posted in Nyheder

Skærmbillede 2016 12 19 kl. 22.18.45

Hvert år byder for os alle på en række af milepæle, store som små, og hos Match Racing Denmark har 2016 været et fantastisk og endnu engang susende travlt år med masser af mindeværdige udfordringer og oplevelser.

5911 sejlende gæster, events i hele landet - og Indian Summer
Vi har i år lavet en hel masse af alt det, vi elsker, nemlig at afvikle værdiskabende matchrace-events for eventgæster fra mange forskellige organisationer og virksomheder over hele landet. Årets sejladser er løbet op i mange tusinde sejlende gæster, og vi har - ud over events i Middelfart - i år også afviklet events i Hellerup, Køge, Glyngøre, Aalborg, Ballebro, Aabenraa, Esbjerg, Fredericia, Aarhus, Horsens og Vejle.

I forbindelse med den prestigefyldte (og tilbagevendende) ”Borgmesterdyst” formåede vi i år i juni måned at samle hele regionen, idet vi udover borgmestrene fra henholdsvis Kolding, Fredericia, Middelfart og Vejle havde fornøjelsen af at have Region Syddanmarks formand og næstformand med ude at dyste på vandet. Nogle tætte og spændende sejladser, hvor Fredericia-båden endte med at tage vandrepokalen med hjem!

Derudover var september igen i år en fantastisk måned at afvikle events i. Den varme sensommer gav vores gæster exceptionelle forhold både sol- og vindmæssigt.

Sejleråret 2017 - ses vi?
Vi er allerede nu i fuld gang med at planlægge sejleråret 2017, og overvejer du og din virksomhed/ organisation at afholde en eller flere events hos os i det nye år, så meld ind snarest muligt - erfaringen fortæller, at der altid er meget travlt i maj, juni, august og september, så hvis tankerne går i den retning, får du nemt fat i vores salgsteam, Dennis, Klaus og Charlotte, på tlf. +45 8818 2288. Vi starter traditionen tro op med sejladser fra midten af marts, og vi glæder os til at høre fra dig.

> Hvad man får ud af at sejle matchrace? - se videoen

Woman 2017 - skynd dig, hvis du skal gi' et gavekort til jul
Vores traditionsrige Woman-event i slutningen af august kunne i år afvikles under helt perfekte forhold (se billederne fra 2016-eventen her). Tilbagemeldingerne lød på en superinspirerende, sjov og lærerig dag hos os i Middelfart, og vi glæder os til igen at se masser af energiske og sprudlende kvinder komme i land efter en formiddag eller eftermiddag på vandet, når 2017-udgaven afholdes den 31. august 2017.

> Bestil et julegavekort til Woman 2017 til en kvinde, du holder af

- og husk at sætte kryds i kalenderen...

Hos Match Racing Denmark glæder vi os til forhåbentlig (igen) at byde jer velkommen hos os i det nye år! Vi er sikre på, at 2017 vil byde på masser af spændende oplevelser på vandet, når vi alle er tilbage efter en velfortjent juleferie!

Til slut vil vi gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår!

De bedste hilsner
Match Racing Denmark


NB! Vi holder julelukket fra fredag d. 23/12 til mandag d. 2/1-17.

14
dec

Julegaveidé: Gavekort til Woman 2017

on onsdag, 14. december 2016 15:37. Posted in Nyheder

Skærmbillede 2016 12 13 kl. 15.35.34

Er du på jagt efter den helt perfekte julegave til en eller flere kvinder i dit liv – kollega, kone, kæreste, søster, veninde, datter, mor…?

Vi har gaven, som de fleste aktive kvinder vil blive henrykte for: Et gavekort til vores traditionsrige og eftertragtede sensommerevent (og årligt tilbagevendende) "Woman 2017" – kun for kvinder.

> Se teaser om eventen her (foreløbig invitation) - den foregår den 31. august 2017

> Se billeder fra 2016-eventen her

Gavekort kan bestilles hos Charlotte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller +45 2443 9242

14
dec

Foredragsaften om bådvedligehold

on onsdag, 14. december 2016 15:07. Posted in Nyheder

IMG 05071 002

I slutningen af november måned havde vi besøg af vores samarbejdspartner Middelfart Sparekasse. Det var ikke blot en høflighedsvisit, men derimod en spændende foredragsaften ‘on site', hvor Sparekassen havde inviteret kunder og potentielle kunder inden for deres bådfinansierings-segment til Match Racing Denmarks faciliteter på Middelfart Marina for at høre mere om, hvordan man bedst vedligeholder sin båd.

Med 17 både og rundt regnet 300 arrangementer om året har vi hos Match Racing Denmark en hel del erfaring på området. Vores både sejler på årsbasis typisk, hvad en almindelig båd sejler i et helt liv, så formålet med vores foredrag var at indvie vores gæster i en række af de gode råd, vi har til, hvordan man kan og bør pleje og vedligeholde sin båd, så man er sikkert sejlende og dermed passer bedst muligt på sine aktiver. Her tænker vi naturligvis både på båden - og på sejlernes sikkerhed. Hos os er det netop sikkerheden, der altid har størst fokus, og kun når vi passer godt på vores materiel, vedligeholder det og monitorerer det, kan vi tilbyde det høje sikkerhedsniveau, der er en af hjørnestenene i vores forretning. Samtidig er der god fornuft i at passe godt på sine ting, så de holder længe og dermed kan være til glæde og gavn i rigtig mange år.

Efter en god times tid med råd og vejledning indendøre gik vi i bådhuset, hvor vores vedligeholds-team stod klar til at fortælle mere om produkter og metoder i praksis.

Aftenens koncept vakte så stor interesse, at vi forventer at gentage succesen sammen med Middelfart Sparekasse til foråret.

Vi takker Middelfart Sparekasse og alle gæster for en dejlig aften!

> Du kan læse mere om Middelfart Sparekasses produkt “MS Bådfinans” her

22
nov

Ny video om Middelfart som møde- og konferenceby

on tirsdag, 22. november 2016 09:37. Posted in Nyheder

Skærmbillede 2016 11 22 kl. 10.31.07
Vi elsker Middelfart! Middelfart er det ideelle sted for møder og konferencer med sin placering lige midt i landet. Her er et stort udvalg af hoteller og spændende mødesteder. Og så selvfølgelig masser af spændende muligheder for relaterede aktiviteter - ikke mindst i relation til vandet....
I denne fine video fra Inspiring Denmark/ Visit Middelfart er der fokus på netop Middelfart som møde- og konferenceby - og så har vi da lige fået lov til at få "snuden" af en af vores matchracebåde med også - se om du kan spotte den...
09
okt

‘Mini-Woman’-arrangement i Hellerup

on søndag, 9. oktober 2016 18:07. Posted in Nyheder

Skærmbillede 2016 10 09 kl. 23.06.25

Smukt vejr, friske kvinder og matchracebåde. Dét er en af opskrifterne på en perfekt aften, hvis det står til os. Efter vores årligt tilbagevendende Woman-arrangement, hvor 80-100 kvinder hvert år dyster i matchrace i Fænøsund i Middelfart i sensommeren, valgte vi på opfordring at afholde en mini-udgave af eventen i Hellerup i sidste uge. En håndfuld af de kvinder, der havde været med til eventen i Middelfart, var med igen, og derudover havde vi inviteret en række deltagere fra København også. Fire matchracebåde var således ude at ræse matchrace i smukt, smukt vejr (lige inden det blev rigtigt efterår) på Øresund. Vi tør godt at sige, at alle havde en skøn aften - døm selv ud fra billederne...

Husk: Hos Match Racing Denmark er vi altid friske på at komme til en marina i nærheden af jer, hvis det af en eller anden grund skulle passe jer bedre at sejle matchrace med kolleger, kunder, samarbejdspartnere, klubkammerater osv. et andet sted end i Middelfart. Vi har et bredt og stærkt netværk blandt medlemmer og sejlklubber over hele landet, så sig til - så finder vi en løsning. Vi medbringer både, sejlertøj, instruktører osv. og er vant til at facilitere værdiskabende arrangementer, hvor vi kommer frem.

> Se flere billeder fra eventen her

but-nl
but-nl

MATCHRACE-EVENT FOLDER

 

Båd-samarbejds-partnere

  • Orsted_RGB_White.png
  • sparekassen midtjylland
  • aa rsleff
  • hindsgavlslot
  • jyskebank