Nyheder

11
okt

Meeting Live Vest

on torsdag, 11. oktober 2018 11:41.

Har du ansvaret for møder og events i din virksomhed, løber Danmarks nye messe af stablen i November. Meeting Live Vest bliver afholdt i MesseC i Fredericia d. 13. november. 

Match Racing Denmark er selvfølgelig repræsenteret, sammen med en lang række partnere af hoteller, konferencesteder og aktiviteter, som kan gøre dit næste event helt unikt. 

Se mere på www.meetinglivevest.dk

mlv banner animeret 700x110px messe

 

27
sep

Ungdomsrace rundt om Fyn

on torsdag, 27. september 2018 06:50.

 

Til årets Palby Fyn Cup havde Middelfart Sejlklub, Match Racing Denmark og Palby Marine i samarbejde lavet et nyt koncept for at fremme ungdomssejlads i Danmark. 6 både blev fyldt med unge 15-25-årige sejlere og på hver båd var en "voksen" instruktør. For rigtigt mange var det første gang med distancesejlads, men gå-på modet fejlede ikke noget. Flere af besætningerne gjorde rigtig god figur og var godt med i den krævende sejlads, som i år tog omkring 30 timer.

"Vi havde alle en super fed første tur rundt om Fyn og har alle sammen lært en masse nyt."

Næste år gentager vi og håber at andre centre med DS37'ere bakker op, så vi kan samle endnu flere unge og få dem fastholdt i sporten. 

 

27
mar

Woman 2018 - sæt kryds i kalenderen

on tirsdag, 27. marts 2018 18:23.

Vores årllige tilbagevendende succes WOMAN bliver igen i år, et af de helt store events. 72 kvinder samles til sejlads, samvær, netværk og inspiration. I år bliver det d. 22. august og vi har allerede nu gang i planlægningen. Og vi lover jer - det bliver en helt fantastisk dag. 

Læs mere om Woman - Kun for kvinder

07
jan

Firmasejlads i hele Danmark

on søndag, 7. januar 2018 11:38.

Match Racing Denmark bliver landsdækkende og kan nu tilbyde events i København, Aarhus og selvfølgelig Middelfart. Tidligere er bådene blevet fragtet rundt, når events skal holdes andre steder. En ny aftale med DKsejlsport sikrer, at vi har både til rådighed i hele landet. 

29
dec

5 gode grunde til at sejle matchrace

on fredag, 29. december 2017 13:58.

 Vi bliver ofte spurgt, hvad det er, matchrace egentlig kan. Hvorfor bruger så mange virksomheder og sportshold disse både. Derfor har vi lavet denne oversigt med 5 gode grunde - til dig, der har brug for hurtigt svar på tiltale.

01
sep

WOMAN 2017: Deltagerne sagde ‘fantastisk’

on fredag, 1. september 2017 13:54.

  
I går afholdt vi vores årligt tilbagevendende kvindeevent - WOMAN 2017. Og selvom vi startede ud med regnvejr til formiddagsholdet, så var humøret, energien og virketrangen i top helt fra morgenstunden! Og som dagen skred frem, og solen tittede frem, blev humøret bestemt ikke ringere!
 
At dømme efter de meget flotte tilbagemeldinger, vi fik på eventen, var vores deltagere vilde med at sejle matchrace og rigtig tilfredse med eventen.
07
aug

SOMMERFEST ELLER AKTIVITETSDAG?

on mandag, 7. august 2017 10:07.

 
 De fleste af os er nu tilbage fra sommerferie - og hvad kunne være skønnere end at have udsigt til en sommerfest ved og på havet med kollegerne….?
Det er nemlig rigtig dejligt, når man får mulighed for at møde sine kollegaer og deres familier, ens samarbejdspartnere eller leverandører på en anden måde end til daglig. At opleve noget sammen. At grine, snakke, spise dejlig mad, tænke og slappe af sammen.

Og hvorfor ikke kombinere det med aktiviteter i frisk luft og med havudsigt?

Hos Match Racing Denmark holder vi aktivitetsdage og sommerfest for alle typer organisationer, der har lyst til frisk luft, havudsigt og aktiviteter på og ved vandet.

 
30
jun

Friskt nyhedsbrev på gaden

on fredag, 30. juni 2017 08:30.

 DSC8379 1000px

Sommerens nyhedsbrev, der bl.a. indeholder info om, hvordan du og dine kolleger kan holde sommerfest med et maritimt anstrøg, er netop landet i indbakker over hele Danmark.

> Læs nyhedsbrevet her

> Jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet

27
jun

Dét skrev Helle om Woman sidste år

on tirsdag, 27. juni 2017 12:11.

 DSC8296 1000px

 

"Udfordrende, sjovt, grænseoverskridende,

nytænkning, motiverende, dejlig dag

med dejlige kvinder."

 

Sådan skrev Helle sidste år i evalueringen af Woman efter en dag med matchrace sammen med ca. 100 andre kvinder fra hele landet.

Du kan også tilmelde dig Woman 2017 (og naturligvis efterfølgende give din vurdering af oplevelsen) > Se invitationen til eventen 

NB! Under ”STATEMENTS” på forsiden af hjemmesiden kan du læse mange flere evalueringer af vores events, herunder naturligvis tidligere udgaver af Woman.

06
jun

Sidste chance for ’EARLY BIRD’-billetter til Woman 2017

on tirsdag, 6. juni 2017 08:41.

 DSC8809 1000px 

Hvis du er hurtig, kan du stadig nå at benytte dig af ’early bird’-tilbuddet til Woman 2017. Tilbuddet udløber I MORGEN den 7/6-17.

Se invitationen til eventen – og kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du ønsker at deltage. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

30
maj

WOMAN 2017 – skal du med?

on tirsdag, 30. maj 2017 12:40.

 DSC8379 1000px

Så er vi HELT klar til for alvor at tage imod tilmeldinger til vores årligt tilbagevendende Woman-event, hvor du sammen med andre skønne kvinder fra hele landet kan dyste om den sagnomspundne pokal. I invitation, som du kan klikke på nedenfor, kan du læse alt om eventen. Vigtigst er det nok at vide, at arrangementet finder sted torsdag den 31. august 2017 – og at DU naturligvis er inviteret!

Dagens lærdom på vandet understøttes af frokost-foredraget “Hvad du ønsker, skal du få - 10 råd til et liv uden begrænsning” med forfatter og foredragsholder Pernille Aalund – det kan du også læse mere om i invitationen.

Du kan tilmelde dig eventen ved at kontakte Charlotte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – husk at tjekke ’early-bird’- og ’6 for 5’-tilbuddet, som vi omtaler i invitationen. Tilmeld dig nu – udvikl dig i august! :-)

> Ja tak, jeg vil gerne se invitationen (pdf)

Vi glæder os til at høre fra dig! 

10
maj

Dugfriskt nyhedsbrev på gaden

on onsdag, 10. maj 2017 09:00.

MRD NB maj2017 

Så har vi et dugfriskt nyhedsbrev på gaden! Læs med her og få blandt andet indblik i, hvad matchrace har med MeetingLillebælt at gøre. Er du ikke allerede tilmeldt nyhedsbrevet, men vil gerne modtage det fremover, kan du tilmelde dig her.

> Ja, tak - lad mig læse nyhedsbrevet

NB! Har du og din virksomhed brug at komme ud på vandet og sætte tingene lidt i perspektiv her i 2017...? Så kontakt vores salgsteam og hør mere om, hvordan I kan bruge matchrace som aktivt redskab til fx kundepleje og intern teambuilding. Vi glæder os til at høre fra jer!

05
apr

Skal I ud at sejle i år?

on onsdag, 5. april 2017 12:41.

DSC 6378
 
Alt er bare bedre, når arbejdsdagen kan foregå i pendulfart mellem pavillonen, marinaen og bådene…! Og det kan den nu! Foråret er nemlig over os, og her hos Match Racing Denmark er vi derfor allerede i fuld gang med at afholde events med masser af dejlige, aktive sejlere fra virksomheder og andre organisationer fra hele landet. Selvom luften ikke ligefrem emmer af varme endnu, så er det skønt igen at være på vandet. 

Vi er i øjeblikket i fuld gang med at koordinere og planlægge sejleråret 2017, og vi vil derfor opfordre dig og din virksomhed/ organisation til at tænke over, hvornår I skal ud at sejle matchrace.

Vi hører meget gerne fra jer allerede nu, hvis I overvejer at afholde en eller flere events hos os i år - også selvom det først er sidst på året. Ønsker I blot en uformel snak herom til at begynde med, så siger I selvfølgelig også til.

Vi glæder os til at høre fra jer - og til at byde jer velkommen hos os i 2017!

NB! Traditionen tro afholder vi vores populære kvindeevent Woman i slutningen af august, i år den 31/8-17. Du kan se info om eventen her
19
dec

Julehilsen - fra alle os til alle jer!

on mandag, 19. december 2016 21:17.

Skærmbillede 2016 12 19 kl. 22.18.45

Hvert år byder for os alle på en række af milepæle, store som små, og hos Match Racing Denmark har 2016 været et fantastisk og endnu engang susende travlt år med masser af mindeværdige udfordringer og oplevelser.

5911 sejlende gæster, events i hele landet - og Indian Summer
Vi har i år lavet en hel masse af alt det, vi elsker, nemlig at afvikle værdiskabende matchrace-events for eventgæster fra mange forskellige organisationer og virksomheder over hele landet. Årets sejladser er løbet op i mange tusinde sejlende gæster, og vi har - ud over events i Middelfart - i år også afviklet events i Hellerup, Køge, Glyngøre, Aalborg, Ballebro, Aabenraa, Esbjerg, Fredericia, Aarhus, Horsens og Vejle.

I forbindelse med den prestigefyldte (og tilbagevendende) ”Borgmesterdyst” formåede vi i år i juni måned at samle hele regionen, idet vi udover borgmestrene fra henholdsvis Kolding, Fredericia, Middelfart og Vejle havde fornøjelsen af at have Region Syddanmarks formand og næstformand med ude at dyste på vandet. Nogle tætte og spændende sejladser, hvor Fredericia-båden endte med at tage vandrepokalen med hjem!

Derudover var september igen i år en fantastisk måned at afvikle events i. Den varme sensommer gav vores gæster exceptionelle forhold både sol- og vindmæssigt.

Sejleråret 2017 - ses vi?
Vi er allerede nu i fuld gang med at planlægge sejleråret 2017, og overvejer du og din virksomhed/ organisation at afholde en eller flere events hos os i det nye år, så meld ind snarest muligt - erfaringen fortæller, at der altid er meget travlt i maj, juni, august og september, så hvis tankerne går i den retning, får du nemt fat i vores salgsteam, Dennis, Klaus og Charlotte, på tlf. +45 8818 2288. Vi starter traditionen tro op med sejladser fra midten af marts, og vi glæder os til at høre fra dig.

> Hvad man får ud af at sejle matchrace? - se videoen

Woman 2017 - skynd dig, hvis du skal gi' et gavekort til jul
Vores traditionsrige Woman-event i slutningen af august kunne i år afvikles under helt perfekte forhold (se billederne fra 2016-eventen her). Tilbagemeldingerne lød på en superinspirerende, sjov og lærerig dag hos os i Middelfart, og vi glæder os til igen at se masser af energiske og sprudlende kvinder komme i land efter en formiddag eller eftermiddag på vandet, når 2017-udgaven afholdes den 31. august 2017.

> Bestil et julegavekort til Woman 2017 til en kvinde, du holder af

- og husk at sætte kryds i kalenderen...

Hos Match Racing Denmark glæder vi os til forhåbentlig (igen) at byde jer velkommen hos os i det nye år! Vi er sikre på, at 2017 vil byde på masser af spændende oplevelser på vandet, når vi alle er tilbage efter en velfortjent juleferie!

Til slut vil vi gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår!

De bedste hilsner
Match Racing Denmark


NB! Vi holder julelukket fra fredag d. 23/12 til mandag d. 2/1-17.

14
dec

Julegaveidé: Gavekort til Woman 2017

on onsdag, 14. december 2016 15:37.

Skærmbillede 2016 12 13 kl. 15.35.34

Er du på jagt efter den helt perfekte julegave til en eller flere kvinder i dit liv – kollega, kone, kæreste, søster, veninde, datter, mor…?

Vi har gaven, som de fleste aktive kvinder vil blive henrykte for: Et gavekort til vores traditionsrige og eftertragtede sensommerevent (og årligt tilbagevendende) "Woman 2017" – kun for kvinder.

> Se teaser om eventen her (foreløbig invitation) - den foregår den 31. august 2017

> Se billeder fra 2016-eventen her

Gavekort kan bestilles hos Charlotte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller +45 2443 9242

but-nl

Båd-samarbejds-partnere

  • Orsted_RGB_White.png
  • sparekassen midtjylland
  • aa rsleff
  • hindsgavlslot