Nyheder

27
apr

Byd velkommen til Dennis Paaske - ny medarbejder til ’Sales & Events’

Dennis Paaske 2000px

Hos Match Racing Denmark har vi den glæde hermed at introducere vores nye medarbejder Dennis Paaske, 34, som vi har ansat til ’Sales & Events’ pr. 1. april 2016. Dennis brænder for sejlsporten og for gennemførelse af aktiviteter på vandet, for talentudvikling og coaching, for samspillet med erhvervslivet samt for salg og netværk. Hans dagligdag kommer derfor til at have netop disse opgaver som omdrejningspunkt.

Dennis er som mange andre inden for sejlsport født og opvokset på vandet og har sejlet hele sit liv. ”Oprindeligt på mine forældres båd, hvor samtlige ferier blev brugt i det sydfynske øhav,” fortæller Dennis Paaske. Som 9-årig blev han introduceret til optimistjollesejlads, og herefter fulgte en tid som meget aktiv konkurrencesejler gennem ungdomsårene. ”Her fik jeg lov til at rejse verden tyndt og deltage i store internationale mesterskaber over hele kloden”, fortæller han.

Talentudvikling og træneruddannelser

Da Dennis’ aktive karriere desværre måtte stoppe pga. af et dårligt knæ, valgte han at starte som frivillig træner i Kolding Sejlklub, hvor han var træner i 6 år. Efterfølgende opbyggede han et nyt talentkoncept i først Kerteminde Sejlklub og siden også i Fredericia Sejlklub, hvor han var primær talent-træner gennem 7 år. “Jeg fik smag for talentudvikling og har således gennemgået Dansk Sejlunions træneruddannelser samt Dansk Idrætsforbunds Diplomtræneruddannelse”, fortæller Dennis. Herefter var han træner hos Dansk Sejlunion efterfulgt af et ophold ved US Sailing, det amerikanske olympiske sejlsportshold, og siden da har han fungeret som freelancecoach, bl.a. for en finsk pigesejler, der arbejder frem mod OL i Tokyo.

Dennis er desuden stadig tilknyttet dansk sejlsports talentudvikling og er klassetræner for optimist-klasse-organisationen. Med sig i bagagen har han desuden en uddannelse som markedsføringsøkonom (HRM) og ansættelser som bl.a. salgsassistent inden for herretekstil og som teamleder inden for telemarketing.

Styrkelse af dansk erhvervsliv gennem sejlsportens muligheder

Da Dennis’ familieliv har ændret sig, har han valgt at ’gå i land’ og skære ned på de mange årlige rejsedage, som et fuldtidsliv inden for sejlsport ellers har budt på. Med det nye job hos Match Racing Denmark bliver det nu i højere grad dansk erhvervsliv, der kommer til at få Dennis’ fulde opmærksomhed, og både qua hans tidligere beskæftigelse samt via hans store berøringsflade inden for sejlsporten har Dennis opbygget et stærkt og bredt netværk inden for dansk erhvervsliv, et netværk, han glæder sig til at samarbejde med.

”Jeg håber, at jeg får rigtig dejligt travlt ved telefonen, og at mit danske netværk tager rigtig godt imod de muligheder, vi tilbyder,” slutter Dennis, hvis store ønske det er sammen med resten af Match Racing Denmarks organisation at styrke dansk erhvervsliv gennem de muligheder, som sejlsporten tilbyder - i form af teamudvikling, som ledelses- og performanceværktøj samt til firmaarrangementer. Samtidig kan Dennis i vidt omfang støtte Match Racing Denmarks ’sportslige ben’, der arbejder for at trække internationale sejlsportsevent til Middelfart.

but-nl

Båd-samarbejds-partnere

  • Orsted_RGB_White.png
  • sparekassen midtjylland
  • aa rsleff
  • hindsgavlslot
  • jyskebank