Nyheder

01
sep

Seje kvinder på vandet

Skærmbillede 2016 09 01 kl. 13.42.59 

At dømme efter de mange, mange likes og kommentarer, vi har fået på vores facebookside efter eventen (samt selvfølgelig de brede smil, den høje snakken, den gode atmosfære og de fantastiske tilbagemeldinger), så var årets "Woman 2016" en stor succes for de knapt 80 deltagende kvinder.

Om aftenen den 25. august (lige efter eventen) lagde vi 200+ billeder i et album på facebook, og siden da er det væltet ind med trafik. Og trafik på facebooksiden er ikke bare "trafik". Det er glade, engagerede kvinder (og deres venner, familie, kollegaer, børn osv.), som har fået en oplevelse og lærdom ud over det sædvanlige, og som derfor har lyst til at blive i universet og derved forlænge effekten af det adrenalisus, de fik under eventen - og holde godt fast i de tanker og følelser, det igangsatte. Der er tydeligvis intet tvunget over hverken retorikken i kommentarerne eller kropssproget på billederne - og det er simpelt hen, fordi matchrace går "lige ind".

Kvinderne til årets event fik ikke blot en maritim og psykologisk oplevelse og indsigt på vandet i vores DS37'ere. De fik også frokostforedraget "Giv, mens du vokser" v/ erhvervspsykolog og forfatter Helen Eriksen, der med vid og underspillet sønderjysk humor fik både latterbrøl og alvorlige miner frem hos publikum. Den helt korte, komprimerede hovedpointe ved foredraget var: "Når du giver noget til andre i form af glæde, opmærksomhed og positiv energi - fremfor at brokke dig og være i rollen som 'offer' (også selv du måske faktisk har grund til det?), så giver det samtidig dig selv så meget, at du formår at vokse ved det." I øvrigt har Helen Eriksen "lært det af nogle frugttræer", som hun selv udtrykte det...

> Ja tak - lad mig se de eftertragtede billeder på facebook

 

but-nl

Båd-samarbejds-partnere

  • Orsted_RGB_White.png
  • sparekassen midtjylland
  • aa rsleff
  • hindsgavlslot