Nyheder

19
dec

Julehilsen - fra alle os til alle jer!

Skærmbillede 2016 12 19 kl. 22.18.45

Hvert år byder for os alle på en række af milepæle, store som små, og hos Match Racing Denmark har 2016 været et fantastisk og endnu engang susende travlt år med masser af mindeværdige udfordringer og oplevelser.

5911 sejlende gæster, events i hele landet - og Indian Summer
Vi har i år lavet en hel masse af alt det, vi elsker, nemlig at afvikle værdiskabende matchrace-events for eventgæster fra mange forskellige organisationer og virksomheder over hele landet. Årets sejladser er løbet op i mange tusinde sejlende gæster, og vi har - ud over events i Middelfart - i år også afviklet events i Hellerup, Køge, Glyngøre, Aalborg, Ballebro, Aabenraa, Esbjerg, Fredericia, Aarhus, Horsens og Vejle.

I forbindelse med den prestigefyldte (og tilbagevendende) ”Borgmesterdyst” formåede vi i år i juni måned at samle hele regionen, idet vi udover borgmestrene fra henholdsvis Kolding, Fredericia, Middelfart og Vejle havde fornøjelsen af at have Region Syddanmarks formand og næstformand med ude at dyste på vandet. Nogle tætte og spændende sejladser, hvor Fredericia-båden endte med at tage vandrepokalen med hjem!

Derudover var september igen i år en fantastisk måned at afvikle events i. Den varme sensommer gav vores gæster exceptionelle forhold både sol- og vindmæssigt.

Sejleråret 2017 - ses vi?
Vi er allerede nu i fuld gang med at planlægge sejleråret 2017, og overvejer du og din virksomhed/ organisation at afholde en eller flere events hos os i det nye år, så meld ind snarest muligt - erfaringen fortæller, at der altid er meget travlt i maj, juni, august og september, så hvis tankerne går i den retning, får du nemt fat i vores salgsteam, Dennis, Klaus og Charlotte, på tlf. +45 8818 2288. Vi starter traditionen tro op med sejladser fra midten af marts, og vi glæder os til at høre fra dig.

> Hvad man får ud af at sejle matchrace? - se videoen

Woman 2017 - skynd dig, hvis du skal gi' et gavekort til jul
Vores traditionsrige Woman-event i slutningen af august kunne i år afvikles under helt perfekte forhold (se billederne fra 2016-eventen her). Tilbagemeldingerne lød på en superinspirerende, sjov og lærerig dag hos os i Middelfart, og vi glæder os til igen at se masser af energiske og sprudlende kvinder komme i land efter en formiddag eller eftermiddag på vandet, når 2017-udgaven afholdes den 31. august 2017.

> Bestil et julegavekort til Woman 2017 til en kvinde, du holder af

- og husk at sætte kryds i kalenderen...

Hos Match Racing Denmark glæder vi os til forhåbentlig (igen) at byde jer velkommen hos os i det nye år! Vi er sikre på, at 2017 vil byde på masser af spændende oplevelser på vandet, når vi alle er tilbage efter en velfortjent juleferie!

Til slut vil vi gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår!

De bedste hilsner
Match Racing Denmark


NB! Vi holder julelukket fra fredag d. 23/12 til mandag d. 2/1-17.

but-nl

Båd-samarbejds-partnere

  • Orsted_RGB_White.png
  • sparekassen midtjylland
  • aa rsleff
  • hindsgavlslot