Nyheder

29
dec

5 gode grunde til at sejle matchrace

 Vi bliver ofte spurgt, hvad det er, matchrace egentlig kan. Hvorfor bruger så mange virksomheder og sportshold disse både. Derfor har vi lavet denne oversigt med 5 gode grunde - til dig, der har brug for hurtigt svar på tiltale.

  1. Du synliggør og styrker dine egne og holdets kompetencer inden for kommunikation og samarbejde – for kommunikerer du ikke med dit hold, og samarbejder I ikke om opgaven – så sejler båden ikke derhen, hvor I ønsker. En række andre ting spiller naturligvis også ind: Gruppens sammensætning, evnen til at tage ansvar for egne opgaver ombord, konkurrencen fra de andre både, vejr, vind og strømforhold.
  2. Fordi omdrejningspunktet ombord på bådene er  kommunikation og samarbejde, er matchrace-sejlads et supergodt redskab til teambuilding – til at styrke fx medarbejdergrupper, kundegrupper, sportshold osv.
  3. Samtidig er matchrace et effektivt redskab til at booste den enkeltes personlige gennemslagskraft og til at tydeliggøre den enkeltes forcer i en gruppe. For ombord på båden under sejlads kan ingen ’putte’ sig: Alle har en afgørende rolle for, at teamets indsats lykkes.
  4. At sejle matchrace kan på mange måder sidestilles med at drive en virksomhed eller en organisation. For der opstår mange relevante situationer, som kan overføres til virksomhedens interne situation eller markedssituation. Prøv det i ’sandkassen’ hos os – og tag lærdommen med hjem til hverdagen!
  5. Midt i ’elementernes rasen’ – på havet, med vind og vejr i ansigtet, kommandoråb gennem luften og opgaver, du nok ikke plejer at stå for – det er hér, lærdommen sker. Fordi alle sanser og hele kroppen er i spil og falder i hak på en helt ny måde…

... og så bliver man bare i rigtig godt humør af at sejle!

Kontakt os for nærmere info om jeres næste event hos Match Racing Denmark.

Vi glæder os til at høre fra jer!

but-nl

Båd-samarbejds-partnere

  • Orsted_RGB_White.png
  • sparekassen midtjylland
  • aa rsleff
  • hindsgavlslot