Nyheder

07
jan

Firmasejlads i hele Danmark

Match Racing Denmark bliver landsdækkende og kan nu tilbyde events i København, Aarhus og selvfølgelig Middelfart. Tidligere er bådene blevet fragtet rundt, når events skal holdes andre steder. En ny aftale med DKsejlsport sikrer, at vi har både til rådighed i hele landet. 

Det gode samarbejde med DKsejlsport, der har base i Aarhus, har fået lov til at modne sig, og er nu blevet til en regulær partner. Søren Tønder fra DKsejlsport har i 2017 haft ansvaret for alle arrangementer i Match Racing Denmark, hvilket har givet os et løft, som vi ønsker at arbejde videre med. 

Vores kunder er placeret i hele landet, og derfor er det oplagt at kunne tilbyde produktet, andre steder end lige Middelfart og Vejle hvor vi har både liggende. Det sidste år er selskabet blevet slanket og der er fjernet store faste omkostninger, så det i dag er langt mere agilt. Derfor kommer dette samarbejde helt naturligt nu, hvor vi igen har plads til at fokusere på at op- og viderebygge på alle de gode relationer, som er skabt igennem mange år.

landkort mrd lille

Flere sportslige tiltag

Det sportslige fokus skal tilbage på dagsordenen, hvilket allerede er sket. Middelfart Sejlklub bruger bådene mere nu, end der er gjort i flere år, hvilket kun kommer til at blive udviddet. Senest blev årets nytårssejlads Round Rudolf genoptaget, hvor 4 hold tog kampen op imod kulden og den friske vind. Der bliver lige nu arbejdet på en kalender med stævner og fællessejladser, som skal sikre at vi får flere på vandet. 

Women 2018

Skærmbillede 2018 01 05 kl. 14.38.57

Selvsagt kommer vi igen i år til at holde WOMEN. Tilbagemeldingerne er altid fantastiske, hvilket kun giver os endnu mere blod på tanden. Datoen bliver onsdag d. 22 august 2018. 

 

Vi glæder os til et spændende 2018 og til at få en masse glade mennesker med på vandet. 

but-nl

Båd-samarbejds-partnere

  • Orsted_RGB_White.png
  • sparekassen midtjylland
  • aa rsleff
  • hindsgavlslot