Hvem er vi?

bdene_062

Med 17 matchracebåde og mere end 5.000 gæster årligt, er Match Racing Denmark i dag Danmarks førende og største matchracecenter. Centret er etableret i et tæt samarbejde imellem sejlklubberne i Horsens, Vejle, Fredericia, Middelfart og Kolding for at styrke dansk sejlsport.

Hovedcenteret ligger i Middelfart – centralt placeret midt i landet og ud til farvandet ved Lillebælt. Området byder på sikker, varieret og udfordrende sejlads samt flotte naturoplevelser.

daythree_384A

Match Racing Denmark blev etableret i 1996 og har siden etableringen gennemført flere hundrede events og stævner. I 2009 afviklede vi bl.a. verdens største matchracestævne - EM i matchrace, ligesom vi i 2013 afholdt ISAF Nations Cup 2013 Grand Final og i 2015 skal afholde ikke mindre end 2 stk. VM, nemlig VM i Melges 24 og VM i Match Race for kvinder. Vi gennemfører events året rundt med alt fra  seks til flere hundrede personer ad gangen. Vores standardarrangementer er bygget op efter 4, 6 eller 8 timers varighed, men vi er fleksible i forhold til jeres ønsker.